REKREASYON BÖLÜMÜ YAZ KAMPI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

.

Bölüm Başkanlığını Doç. Dr. Abdulmenaf Korkutata’nın yürüttüğü, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencileri, 2023-2024 Bahar Dönemi Yaz Kampı dersinin su sporları etkinlikleri ile dolu dolu ve verimli şekilde tamamladılar. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hürmüz KOÇ hocamıza, emeği geçen bölüm hocamız ve dersin yürütücüsü Doç. Dr. Mustafa Deniz Dindar, fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özdemir Atar hocamıza ve Aqua Sailing’ten Göksel OĞUZ  hocamız ile çalışma ekibine, Aqua Fantasy Resort Hotel çalışanlarına ve yönetimine; en önemlisi de program süresince bizleri hiç üzmeyen ve sporcu kimliğine yakışır disiplin ve özenle eğitimlerini sürdüren kıymetli Rekreasyon Bölümü öğrencilerine yürekten teşekkür ediyoruz.