Truva Kültüründen Günümüze Spor

Vahit Tuna Anadolu Lisesi'nden Rekreasyon Bölümü ve Araştırma Merkezimize Teşekkür

Araştırma Merkezimiz ve Spor Bilimleri Fakültesi-Rekreasyon Bölümü olarak "Truva Kültüründen Günümüze Spor" etkinliklerimiz kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz ve bu etkinliklerin birine ev sahipliği yapan Vahit Tuna Anadolu Lisesi Müdür Vekili Sayın; Tercan ATAŞ  kurumsal web sayfalarından teşekkür mesajı yayımladı. Yayımlanan mesajda "ÇOMÜ Geleneksel Türk Sporları ve Oyunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Deniz DİNDAR ve Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdülmenaf KORKUTATA'nın okulumuzda ÇOMÜ öğrencileriyle gerçekleştirdiği "Geçmişten Günümüze Truva Oyunları" adlı spor etkinliği için kendilerine ve öğrencilerine okulumuz adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.