Rekreasyon Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Oryantasyon Programı 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 12.00'de Safiye Elbi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdülmenaf Korkutata, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Gülçin Gözaydın, Doç.Dr.Mustafa Deniz Dindar, Doç .Dr. Özdemir Atar, Dr. Öğr. Üyesi Kemal Kurak , Araş. Gör. Okan Ünver ve Öğr. Gör. Tolga Başaran katıldı. Rekreasyon Bölümündeki öğrenimine yeni başlayan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda Bölüm Başkanı Doç.Dr. Abdülmenaf Korkutata sunum eşliğinde Rekreasyon Bölümü 1.Sınıf öğrencilerine Üniversitemizi, Fakültemizi ve Rekreasyon Bölümünü tanıtarak eğitim-öğretim yaşamları boyunca kendilerine katkı sağlayacak, yol gösterecek bilgiler paylaştı. Bölüm Başkanı Korkutata, Öğrencilere 8 yarıyıl döneminde alacakları teorik ve uygulamalı dersler, kış-yaz ve doğa kamplarının eğitimleri hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Program üst sınıf öğrencilerimizin bölüm hakkındaki deneyimlerini ile staj eğitimlerini aktarıp, yeni öğrencilerimizin merak ettikleri  sorularının cevaplanmasıyla son buldu.